9,79 cea mai mare medie cu care s-a intrat la Universitatea Petrosani

Rezultatele admiterii la facultãtile din cadrul Universitãti Petrosani au fost publicate  pe site-ul institutiei pentru prima sesiune.  Cea mai mare notã cu care s-a intrat a fost la Facultatea de Stiinte, respectiv 9.79, în timp ce ultima medie a fost de 5.81. La Facultatea de Inginerie Mecanicã si Electricã, prima medie a fost de 9.56 la specializarea calculatoare si tehnologia informatiei, în timp ce, aici, ultima medie a fost de 5.96. La cea de-a treia facultate din cadrul Universitãtii Petrosani, Facultatea de Mine, prima medie a fost de 8.84, în timp ce ultima a fost de 5.81.
Rezultatele admiterii pentru toate sectiunile, aici: https://www.upet.ro/admitere/2018/rezultate/
Rectorul Universitãtii din Petrosani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin sustine cã rezultatele în ceea ce priveste prima sesiune de admitere la cele trei facultãti ale Universitãtii din Petrosani sunt multumitoare, însã situatia finalã se va sti dupã ce candidatii admisi îsi vor confirma locurile.
Candidatii declarati admisi trebuie sã-si confirme locul ocupat pânã cel târziu la data de 26 iulie 2018. Locurile neconfirmate vor fi atribuite celorlalti candidati care sunt pe listele de asteptare si care nu au fost declarati admisi în prima etapã de evaluare a rezultatelor. De asemenea, conducerea Universitãtii informeazã cã, pentru confirmarea locului atât la studiile de licentã, cât si la cele de master, studentii declarati admisi au obligatia de achita taxa de înmatriculare pânã la data de 26 iulie inclusiv. Valoarea taxei de înmastriculare este de 30 lei pentru ciclul de studii universitare de licentã. Candidatii admisi care nu îsi confirmã locurile în aceastã perioadã sunt declarati respinsi.
Pentru studentii admisi la studiile universitare cu taxã, atât la cele de licentã cât si la cele de master, este necesarã achitarea si a unei transe de 500 lei din taxa de scolarizare.
Universitatea din Petrosani va afisa pe data de 28 iulie 2018, rezultatele etapei a II-a a concursului de admitere, urmând ca, în data de 30 iulie sã aibã loc etapa „confirmarea locului ocupat prin concurs” a candidatilor din „Lista de asteptare” si afisarea rezultatelor finale.
Pentru locurile care nu s-au ocupat în prima sesiune de admitere, Universitatea din Petrosani va organiza o nouã sesiune de admitere, în perioada 3-14 septembrie 2018.

2 comentarii la „9,79 cea mai mare medie cu care s-a intrat la Universitatea Petrosani

 • 24 iulie 2018 la 22:02
  Permalink

  nu e important cu ce medie a intrat ci…cat de bine este pregatit dupa ce termina….ca, cica, aici e jale mare……nu degeaba circula zvonul….studenti cu diploma fara scoala……..

 • 25 iulie 2018 la 11:40
  Permalink

  Depinde si cati vor finaliza cursurile universitare ca sa nu mai vorbim de posibilitatile
  de a se angaja in campul muncii in functie de specializarea absolvita.Dar pana atunci
  mai este si de invatat,succes.

Comentariile sunt închise.