60 de dosare depuse pentru posturile de conducere din școli

Cinci au fost respinse60 de dosare au fost depuse pentru ocuparea posturilor de conducere vacante din sistemul de învățământ hunedoarean.

Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara a publica lista candidaților admiși sau respinși la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, după etapa de verificare a dosarelor de înscriere, sesiunea 2022.
Din cele 60 de dosare depuse, cinci au fost respinse. În unitățile de învățământ din județ sunt vacante 37 de posturi de directori și 31 de posturi de directori adjunct.
Potrivit calendarului, în data de 18 februarie candidații vor susține proba scrisă, urmând ca rezultatele inițiale să fie afișate în aceeași zi.
Rezultatele finale ale probei scrise vor fi afișate în data de 22 februarie. Interviul este programat în perioada 16-25 martie.
Potrivit calendarului, în data de 31 martie are loc validarea rezultatelor finale, iar în data de 4 aprilie este programată emiterea deciziilor de numire, cu intrare în vigoare la 18 aprilie.
Monika BACIU