6 admisi, doi respinsi, pentru Lupeni

Douã candidaturi au fost respinse de Biroul Electoral de Circumscriptie Lupeni, iar alti sase candidati se întrec în cursa electoralã pentru fotoliul de primar. Lupeniul a rãmas fãrã primar, dupã ce Cristian Resmeritã a fost ales senator.

Cei doi care au fost respinsi sunt Daniel Dosan, de la Partidul Socialist Român si de Victor Tivarog, de la PMP, iar candidaturile lor au fost respinse pe motiv cã numele unui sustinãtor apãrea de mai multe ori pe aceeasi listã a unui candidat. În cursa pentru Primãria Lupeni au rãmas sase candidati: Lucian Marius Resmeritã (PSD), Ioan Cristian Rosu (PNL), Emil Tãrcan (USR), Cãlin Radu Nãpãu Stoica (PRM), Constantin Auricã Brânduse (ALDE) si Cristina Viorica Ciucu (independentã). La Lupeni sunt asteptati la urne, în data de 11 iunie aproximativ 23.000 de oameni cu drept de vot.  Pe de altã parte,  candidatul PSD pentru functia de primar la Primãria Municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã a transmis cã odatã cu începerea campaniei  electorale va retrage  bannerele si panourile de propagandã electoralã stradalã din localitate.  “Doresc sã respect legea electoralã care nu permite promovarea electoralã cu bannere si panouri  electorale stradale si pentru aceasta odatã cu startul campaniei electorale,  îmi voi retrage toate  bannerele  si panourile de promovare electoralã stradalã din municipiul Lupeni, urmând sã  facem un afisaj electoral  conform legii în vigoare”, a afirmat Lucian Resmeritã.

Diana Mitrache

3 comentarii la „6 admisi, doi respinsi, pentru Lupeni

 • 24 mai 2017 la 20:25
  Permalink

  23000 ???????????nu sunt atati locuitori in Lupeni..!!!!!!!

 • 25 mai 2017 la 00:18
  Permalink

  Emil Tarcan – USR , mai verificati si voi corectitudinea textului inainte si nu mai umpleti pagina cu ce va face sau nu v face eunucul de Pesmerita

 • 25 mai 2017 la 16:50
  Permalink

  Eu de as fi in locul lui Lucica Rasmerica m-as retrage din cursa electorala nu bannerele din oras.Mare batalie a fost in PSD cu cica cine va fi cacandidat,sondaje, chesti,tresti ,multe lacrimi au mai curs in PSD.S-au jucat de-a baba oarba deoarece Lucica avea bannerele tiparite cu doua saptamani inainte de a se finaliza marele sondaj ce la dat invingator pe Lucica.Merge prin oras imparte calendare cu fogura lui pe ele si nu stie sa scoata doua vorbe.Ha ha ha ha ce pacalici.Dupa data de 11 iun.o sa curga multe lacrimi pe obrazul Rasmerita.Cred ca le este deajuns,toate merg pana la o limita.

Comentariile sunt închise.