49 din 79 de angajaţi ai DSP Hunedoara au fost în concediu în perioada crizei COVID

Doar 30 de angajaţi ai DSP Hunedoara au lucrat în plină criză provocată de coronavirus.  Datele oficiale ale Ministerului Sănătăţii, arată că după data de 15 februarie, la nivelul judeţului Hunedoara, la Direcţia de Sănătate Publică, 49 din cei 79 de angajaţi ai DSP Hunedoara au fost în concediu.
Conform Ministerului Sănătăţii la data de 30 martie, 35 de angajaţi ai DSP Hunedoara erau în concediu de odihnă şi 14 în concediu medical. Statistica Ministerului Sănătăţii mai arată că au fost aprobate concediile după data de 15 februarie. Ministerul Sănătăţii notează că, ”concediile medicale au fost pentru afecţiuni oncologice, pentru urgenţe medicale, probleme neurologice, internări în spitale”, iar ”concediile de odihnă au fost acordate în vederea rezolvării unor probleme personale, supravegherea copiilor, îngrijirea bolnavilor, deces în familie”.
La începutul lunii martie, în judeţul Hunedoara s-au înregistrat primele cazuri de coronavirus.
Cosmin BACIU

3 comentarii la „49 din 79 de angajaţi ai DSP Hunedoara au fost în concediu în perioada crizei COVID

 • 21 mai 2020 la 12:09
  Permalink

  Toate panaramele neprofesioniste si inregimentate politic au dat bir cu fugitii (poate cu mici exceptii…). Adevaratii profesionisti au ramas in prima linie…bravo lor.
  Poate Ministerul Sanatatii va lua masuri impotriva panaramelor si lasilor. Poate…

 • 21 mai 2020 la 12:48
  Permalink

  revin ei inapoi dupa ce trece pericolul,vorba proverbului”la placinte inainte la razboi inapoi”

 • 21 mai 2020 la 17:12
  Permalink

  Da, e ciudat de mare numarul de concedii medicale si de odihna intr-o singura luna, si la cei 35 pentru ca unde vroiau sa mearga in vacanta in februarie si la cei 14 ma refer….Nu contest ca virusul asta este foarte periculos, dar aveam nevoie de cati mai multi oameni in judetul Hunedoara pentru ca inca suntem fruntasi si la numarul de cazuri covid si la decese(locul 8 la nr.cazuri si locul 5 la nr.decese), deci….

Comentariile sunt închise.