450.000 lei pentru manifestãrile culturale din Vulcan

Autoritãtile locale de la Vulcan pregãtesc manifestãrile culturale din acest an. Au fost incluse zeci de actiuni în cadrul calendarului, iar suma alocatã pentru acestea este de peste 450.000 de lei.  30 de actiuni ar urma a se desfãsura anul acesta la Vulcan.
“Suma totalã care va fi propusã pentru aprobare Consiliului Local, va fi de 475.000 RON”, aratã Florin Govor, consilier local independent la Vulcan.
Prima actiune va avea loc chiar sãptãmâna viitoare, atunci când autoritãtile locale se pregãtesc pentru evenimentele dedicate Micii Uniri. “Uniti în cuget si în simtiri” se numeste actiunea dedicatã aniversãrii Centenarului MArii Uniri de la 1918. La fel ca în fiecare an, vor avea loc actiuni de evocare a momentului Unirii Principatelor Române din anul 1859, parada militarã, defilarea cu torte pe Bulevardul Mihai Viteazu din localitate. Suma alocatã evenimentului este de 2500 de lei. Autoritãtile vulcãnene au prevãzut cel putin câte un eveniment pentru fiecare lunã din acest an. Sedinta în care se va decide dacã se alocã suma prevãzutã va avea loc joi, începând cu ora 11:00.
Monika BACIU