43 de posturi de conducere din școli sunt vacante

43 de posturi de conducere din școli sunt vacante și în urma celui de-al doilea concurs organizat de Ministerul Educației.

La nivelul județului Hunedoara, din cele 60 de posturi s-au ocupat numai 17. Astfel, 43 de posturi de conducere încă sunt vacante. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara sunt vacante 24 de posturi de director și 19 posturi de director adjunct.
Posturile de director rămase neocupate în urma concursului organizat sunt la Clubul Sportiv Școlar Hunedoara, Clubul Sportiv Școlar Petroșani, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Hunedoara, Liceul Tehnologic Retezat Uricani.
Cele 19 posturi de director adjunct vacante sunt la Colegiul Economic Emanoil Gojdu Hunedoara, Colegiul Național Decebal Deva – două posturi – unul din directori are obligația cunoașterii limbii germane, dovedite cu
documente justificative.
La Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani a rămas vacant un post de director adjunct. În acest caz, unul din directori are obligația cunoașterii limbii maghiare, dovedite cu documente justificative.
Colegiul Național Pedagogic Regina Maria din Deva, Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva, Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida Petroșani, Liceul Tehnologic Retezat Uricani, Liceul Teoretic Silviu Dragomir ILia și Liceul Teoretic Teglas Gabor din Deva au câte un post de director adjunct vacant.
La Liceul Tehnologic Ovid Densușianu din Călan și Liceul Tehnologic Energetic Dragomir Hurmuzescu din Deva sunt vacante două posturi de director adjunct.
Și la Liceul Teoretic Mircea Eliade din Lupeni sunt vacante două posturi de director adjunct. În acest caz, unul din directori are obligația cunoașterii limbii maghiare, dovedite cu
documente justificative.
Monika BACIU