40 de ani de medicinã la Petrosani

Unitatea medicalã din Petrosani aniverseazã 40 de ani de existã. Cel mai mare spital din Valea Jiului, Spitalul de Urgentã din Petrosani marcheazã anul acesta 40 de ani de activitate. În acest sens, în perioada 20-22 aprilie au loc Zilele Spitalului de Urgentã din Petrosani.

“Spitalul de Urgentã Petrosani vã invitã sã luati parte la Simpozionul  “40 de ani de existentã a Spitalului de Urgentã Petrosani”, ce se va desfãsura în perioada 20-22 aprilie 2017. Deschiderea oficialã va avea loc în data de 20 aprilie, începând cu ora ora 10.00 în Sala de Marmurã a Primãriei municipiului Petrosani. Lucrãrile se vor desfãsura în Sala de Marmurã a Primãriei municipiului Petrosani si în sala de sedinte a Spitalului de Urgentã Petrosani”, aratã cei de la SUP.

Organizatorii evenimentului sunt Spitalul de Urgenta Petrosani, Primãria municipiului Petrosani, Colegiul Medicilor din România si Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din România.  Spitalul din Petrosani a luat fiintã în anul 1977. 20 de ani mai târziu primea titulatura de Spital de Urgentã, la momentul respectiv fiind cel de-al nouãlea spital de urgentã al României, toate celelalte 8 existând în Bucuresti.

Monika BACIU

2 comentarii la „40 de ani de medicinã la Petrosani

  • 19 aprilie 2017 la 16:54
    Permalink

    Daaaa avem cu ce s? ne mândrim ?i de aceea când ai un copil bolnav mergi în alte Jude?e c? pe ei îi dep?sesc …

  • 21 aprilie 2017 la 06:40
    Permalink

    Daca se poate numi spital de urgenta, si la ce cadre medicale sint.Rusine…..!!!!!!!

Comentariile sunt închise.