350 lei, valoarea primelor de la CEH

Reprezentantii Sindicatului Muntele au anuntat, ieri, cã angajatii Complexului Energetic Hunedoara primesc prime cu ocazia sãrbãtorilor de Crãciun.  Numai cã la acel moment sindicalistii nu au precizat si care este valoare primelor. Potrivit unor surse, minerii si energeticienii vor primi câte 350 de lei sub formã de tichete cadou cu ocazia sãrbãtorilor de Crãciun.
„În ceea ce priveste primele de Crãciun, noi le-am negociat, am si semnat protocol si trebuie sã fie acordate, conform protocolului, pânã în data de 22 decembrie, în tichete-cadou. Pot sã vã spun cã este o sumã mai mare decât suma pe care am reusit sã o acordãm de Paste. Toti angajatii de la suprafatã, sau subteran, mineri, sau energeticieni, vor lua o sumã egalã”, a precizat luni Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele din cadrul CEH.
Anul acesta, minerii si energeticienii vor primi 350 de lei sub forma unor tichete cadou. Anul trecut, din cauza problemelor cu care s-a confruntat societatea, angajatii CEH nu au beneficiat de prime. Situatia financiarã a societãtii nu este mai bunã nici anul acesta, însã oarecum preturilemari de pe piata de energie au adus ceva mai multi bani în bugetul societãtii. Acordarea de prime cu ocazia  anumitor sãrbãtori este prevãzutã în contractul colectiv de muncã negociat între sindicat si conducerea Complexului Energetic Hunedoara.
Monika BACIU

5 comentarii la „350 lei, valoarea primelor de la CEH

 • 12 decembrie 2017 la 19:48
  Permalink

  cam putin …dar merge si atati

 • 12 decembrie 2017 la 20:38
  Permalink

  Cand se fac investitii la Em Livezeni si Vulcan, dragi pesedisti ? Ca nu vrem sa mai plecam din tara si ne plang copi de foame si cauta prin gunoaie.Asteptam deasemeni si 0,5 ha pe de cap de miner pentru munca si distractie la penzie.

 • 12 decembrie 2017 la 22:35
  Permalink

  betivane , ai fost dat afara de la Mina ca erai lenes si betiv si acum curati subsolurile blocurilor pentru 5 lei de apartament , ai noroc ca mostenesti apartament de la betivul de taicatu care la dat comunistii

 • 12 decembrie 2017 la 22:42
  Permalink

  ……… si sa se faca investitiile promise de guvernul PSD la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului

 • 14 decembrie 2017 la 09:44
  Permalink

  sa ne mai dea 50 de oi si 4 vaci si faneata

Comentariile sunt închise.