34 de copii, 20 de ore cu trenul, ca să demonstreze că sunt buni

I-am găsit antrenându-se prin parcuri, au căutat locuri unde să alerge și să învețe să fie competitivi, iar acum demonstrează, de fiecare dată, că sunt buni. Este vorba despre tinerii, mulți încă la vârsta copilăriei, de la ACS Taiyo Do Academy, care au plecat la o competiție, la Iași.

Sunt 34 de copii, care, după un drum de 20 de ore cu trenul, au arătat, așa cum spun antrenorii lor, că pot fi competitivi.
„Am participat, în perioada 24-26 februarie, la Iași la o competiție amicală intercluburi, cu 34 de copii. Am vrut să vedem cât sunt de pregătiți, pentru că ei sunt debutanți și chiau nou-veniți, așa că voiam să știm unde ne clasăm. Unii au două, poate 3 luni de antrenamente la clubul nostru. Dar ei au dovedit că le place ce fac, că sunt dornici să reușească și fac acest sport din plăcere. Asta, pentru că, după 20 de ore de mers cu trenul, la meciuri au fost foarte buni,

competitivi, iar noi am văzut ce surprize frumoase ne-au făcut”, a spus Romulus Gabor, antrenaorul lor.
Sportivii K1 sunt dintre cei care învață la acest club să fie buni, să fie învingători și chiar să fie cei mai buni, pentru că, atunci când merg la concursuri vin doar cu premii. Cu cupe s-au întors și acum de la această competiție amicală.
Diana Mitrache