Economie

16.000 de lei alocã CEH pentru un raport

Complexul Energetic Hunedoara alocã suma de 16.000 de lei pentru întocmirea unui raport sintetic anual.
Raportul priveste comportarea si siguranta în exploatare la depozitul de zgurã si cenusã Valea Cãprisoara pe anul 2019 si a unui raport sintetic anual privind comportarea si siguranta în exploatare la barajul stãvilar Jiu-Vest pe anul 2019. Scopul achizitiei constã în “stabilirea nivelului de sigurantã  la depozitul de zgurã  si cenusã Valea Cãprisoara si la barajul Jiu de Vest Paroseni, prezentarea degradãrilor constatate si a propunerilor de remediere, prezentarea situatiei documentatiilor privind urmãrirea comportãrii constructiilor hidrotehnice, stabilirea stãrii tehnice a instalatiilor, dispozitivelor si a aparaturii de mãsurã si control pentru UCC la cele douã amenajãri hidrotehnice”, aratã documentatia.
Depozitul de  zgurã si cenusã Valea Cãprisoara este realizat prin bararea vãii Pârâului Cãprisoara si a afluentului acestuia Pârâul Piscului. Suprafata ocupatã este de circa 48 ha si este amplasat la circa 2 km sud de CET Paroseni.
Cosmin BACIU

One thought on “16.000 de lei alocã CEH pentru un raport

  • Bani care se scurg in buzunarele unora….dupa ce cubarea stocului de carbune (inexistent ) este masurat de o firma care incaseaza milioane doar pentru a constata ca stocul e zero , acum ati inventat-o pe asta cu barajul de zgura si va mirati ca sunteti falimentari si cu conturile blocate . Oare ce va mai caca mintea bai neputinciosilor , bai hotilor !

Comentariile sunt închise.