12 familii din Cimpa racordate la reteaua de canalizare

Conducerea ApaServ Valea Jiului împreunã cu reprezentantii administratiei locale de la Petrila cautã solutii pentru a mai bransa la reteaua de canalizare 12 familii din Cimpa.

Anul trecut, s-au executat lucrãrile de bransare a gospodãriilor din zonã la reteaua de apã potabilã, iar acu se cautã solutii si pentru bransarea acestora la sistemul de evacuare a apelor uzate.

“Am fost prezent astãzi la Petrila, pe strada Galerie Cimpa, unde am reusit anul trecut sã racordãm gospodãriile din zonã la reteaua de apã potabilã. Împreunã cu noua conducere a Primãriei orasului Petrila, cu domnul primar Vasile Jurca si domnul viceprimar Dorin Curtean, am avut si astãzi discutii care se concretizeaza pentru ca un numãr de 12 familii din Galerie Cimpa Petrila sã fie racordate, pânã la data de 1 septembrie 2016, si la reteaua publicã de canalizare”, spune Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului.

Potrivit conducerii Apa Serv, investitia se va realiza din bugetul societãtii, aceasta având o valoare de 35 de mii de lei.

“De remarcat este si faptul cã, dacã fostul primar Ilie Pãducel alocase pentru aceastã investitie, din bugetul local, aproape 200000 de lei, noi, Apa Serv-ul, vom executa în regie proprie aceastã lucrare de canalizare, cu un buget de circa 35.000 de lei. Le multumesc domnilor Jurca si Curtean pentru interes si sprijin în concretizarea acestei noi investitii, în urma cãreia alte 12 familii din Petrila vor avea parte de mai mult confort, prin racordarea gospodãriilor lor la reteaua de apã si canalizare”,  a mai subliniat Avram. Conducerea societãtii de apã cautã cele mai bune solutii pentru a racorda toti cetãtenii la acest serviciu.

Monika BACIU

3 Comments

  1. E bine ca acesti localnici vor avea parte de conditii civilizate de trai! Poate asa se va dezvolta zona respectiva, deoarece tinerii vor cauta sa se mute in astfel de locuri, care le asigura apa si canalizare.

Comments are closed.