1 Martie aduce schimbãri la CFR

Luna martie aduce modificãri ale traseelor trenurilor de cãlãtori, dupã ce pe culoarul IV vor avea loc lucrãri la infrastructurã.  Astfel, din data de 6 martie, trenul Regio 2701 Petrosani – Deva, nu va mai pleca la 3.35 din statia Petrosani, ci cu o jumãtate de orã mai devreme, respectiv la 3.02, de luni pânã vineri, iar sâmbãta si duminica la 3.08. Asta în conditiile în care în primele zile ale lunii martie, din 1 pânã în 5 martie, acest tren nu va mai  circulã decât pânã la Simeria.
Un alt tren care îsi modificã parcursul este Trenul Regio Petrosani –Simeria, care ajunge la Petrosani la ora 15.18, iar din 6 martie de luni pânã vineri ajunge cu aproape o orã mai devreme, respectiv la 14.35, sâmbãta si duminica urmând sã soseascã al 15.02. Un alt tren Petrosani – Deva, ce are indicativul 2713, care soseste la Petrosani la ora 18.50, din data de 1 martie, adicã de joi, pânã la noi dispozitii va merge doar pânã la Simeria.
Sunt executate lucrãri pe ruta Simeria Deva, culoarul IV al CFR si cãlãtorii trebuie sã stie cã trenurile au alte parcursuri si cã sosesc si la alte ore.
Diana Mitrache

Un comentariu la „1 Martie aduce schimbãri la CFR

  • 27 februarie 2018 la 19:56
    Permalink

    Vrem sa reanceapa lucrarile de modernizare a Gari Petrosani !

Comentariile sunt închise.