●Fotbal, Liga a IV-a Hunedoara [ VULCANUL, UMILINȚĂ TOTALĂ! ]

● „N-am suferit în viața mea o așa umilință, nici ca antrenor, nici ca jucător. Pur și simplu am fost penibili. Un singur jucător, Romică David, ne-a dat cinci goluri !?
Păi despre ce vorbim? Am fost penibili, să le fie rușine pentru modul în care au tratat acest joc. Cu toți suntem la urma urmei, de vină… a declarat antrenorul Vulcanului,
Dan Voicu (foto)
● Foarte greu a câștigat Inter Petrila, care datorită unui gol marcat în min.3, a devenit lider ● Minerul Uricani a egalat în min.10 prin Daniel Scurtu, dar până la urmă a pierdut din nou, deși oaspeții au jucat în minus, după eliminarea lui Vâjdea în min.57, reușind să puncteze de două ori, prin Noja (min.59) și Chelariu (min.70) ● Mare surpriză la Călan, unde gazdele au fost învinse cu 4-1 de C.S.M.II Deva, în timp ce Retezatul Hațeg se instalează în poziția de lider, după victoria cu Dacia Orăștie ● Interesant de urmărit derby-ul din etapa viitoare dintre C.S.M.Vulcan-Inter Petrila ●
Inter Petrila – C.S.II Hunedoara 1-0(1-0)
●Inter Petrila (antr.Adi Câmpean): D.Teslici-Tăian, Agapi, Bocu, Mirci-Fl.Dobre, Bg.Matei, R.Teslici (min.71 Ciort), Petrariu (min.22 Adr.Duma)-D.Alexandru, Mirci, Diaconu, (min.90+1Grecea).
1-0: Diaconu (min.3)

[ 370 MINUTE ]
a așteptat Minerul Uricani să înscrie primul gol în actualul campionat, Daniel Scurtu punctând în min.10 al meciului cu Gloria Geoagiu.

GENU TUTU