●Fotbal. Liga a III-a, Seria 7. [ O REPRIZĂ DE SPERANȚE ]

După ce Daniel Cocină a înscris un gol superb de la 25 m, Jiul chiar a început să spere la o minune, dar același Cocină își lasă echipa în zece oameni în min.44, când vede al doilea cartonaș galben și este eliminat. Apoi au urmat opt minute de foc al Reșiței care a punctat între minutele 47 și 54 de trei ori și visul s-a spulberat…
—————————
C.S.M.Reșița – Jiul Petroșani 4-1 (1-0)
● C.S.M.Reșița (antr.Dan Alexa): Micu-Bărboianu, Brejbeni, Szirminovez, Vasluian-Drăghiceanu, Cioinac, Jorza, V.Munteanu-Mediop, Velcotă.
● Jiul Petroșani (antr.Avram Moldovan): Trașcă-Stoicoiu, Oct.Ionică, Adr.Marin, Bădărău-R.Sandu, Simoneac, Herciu (min.70 Keszeg), G.Turcu (min.75 C.Pau)-Cocină (elim.min.44), Caralicea (min.80 Irimia).

GOLURILE: 1-0: Jorza (min.18) de la 14 m, din centrarea lui Drăghiceanu;, 1-1: Cocină (min.12), de la 25 m;
2-1: Mediop (min.47) greșeală de portar; 3-1: Val.Munteanu (min.50) șut de la 20 m; 4-1: Jorza (min.54) de la 2-3 m.
—————————
PANDURII TG.JIU, PRIMUL EȘEC
● A fost o etapă a gazdelor, doar Viitorul Șimian a scos un 1-1 la Viitorul Tg.Jiu, egalând în min.90 ● Voința Lupac a deschis scorul în min.4 prin fostul jucător al Jiului, Vădrariu ● Scor de neprezentare la Ezeriș, unde echipa locală a aplicat un 3-0 celor de la Aurul Brad ● Mediop Ndiaye conduce detașat în fruntea marcatorilor, după ce a mai marcat un gol și echipei Jiul Petroșani.

GENU TUTU