● Fotbal, Liga a IV-a Hunedoara [ ȘI CU CINCI GOLURI LUATE, ȘI CU PENALTY RATAT… ]

H otărât lucru, Minerul Uricani, nu se află sub cea mai bună zodie în acest sezon.

La meciul cu Petrila, în minutul 23 era condus cu 4-0, apoi după pauză oaspeții și-au permis luxul să renunțe la patru titulari, au mai marcat un gol. Soarta nu a ținut cu Uricaniul nici la 0-5, când echipa lui Sedecaru a avut
un penalty -D. Alexandru l-a faultat pe Prem-, dar Bălănean a trimis peste poartă!
Minerul Uricani 0 (0)
Inter Petrila 5 (4)
● Minerul Uricani (antr.Toni Sedecaru): Morar-Anghelina, Agrigoroaie, Bălănean, Tulpea (min.46 Drugă)-Crăciun, I.Radu, Stejar (min.83 Nedelcu), Suvac-Prem (min.83 Vreme), D.Scurtu.
● Inter Petrila (antr. Adi Câmpean): Balasz Simo (min.60 I.Bogdan)-Sârb, Agapi, Bocu (min.65 Ciort), Tăian-Bg.Matei (min.46 Macavei), Ad.Câmpean (min.46 Mirci), Horvath, Fl.Dobre-Zavracu (min.46 Grecea), D.Alexandru.
Arbitru: Florin Anca – Deva.

GOLURILE: 0-1: Bg.Matei (min.3) din 11 m, după un fault la Bocu comis de Bălănean; 1-2: Bg.Matei (min.11) din acțiune, pasă de la Horvath; 0-3: Zavracu (min.18) din pasa lui Fl.Dobre; 0-4: Bg.Matei (min.23) cu capul după un corner executat de Bocu; 0-5: Grecea (min.61) din acțiune.

GAZDELE, NICIO VICTORIE!
● A fost o etapă a oaspeților, cu trei victorii și două egaluri ● Vulcanul a obținut un punct prețios la Geoagiu, în timp ce, mare surpriză, Retezatul Hațeg nu trece, acasă, de Șoimul Băița ● Victoria Călan învinge cu 2-1 la Orăștie, după ce în minutul 36 avea 2-0 (goluri Boroleanu și Stănculea), gazdele marcând golul de onoare în min.82 prin Radu Bustan.

GENU TUTU