● Fotbal. Liga a III-a, Seria 7. Pandurii II Tg.Jiu – Jiul Petroșani 0-0 [ CE PUNCT IMPORTANT! ]

Iată că de ce ne-a fost frică, … am scăpat! Jiul a făcut un excelent joc de apărare la Tg.Jiu (echipă care a avut o bară în prima repriză), anihilând toate culoarele de atac ale fostei divizionare „B”.
Iată că după prima victorie a Jiului obținută cu 1-0 în fața celor de la Tg.Cărbunești, jiuliștii s-au descătușat, reușind un rezultaty extrem de important în fața unei echipe mult mai titrate în acest campionat. Urmează pentru Jiul trei partide pe teren propriu, cu Aurul Brad în ultima etapă a turului regular și apoi primele două etape din returul regular, cu Viitorul Șimian (30 octombrie a.c.) și C.S.M.Deva (6 noiembrie a.c.).
—-
[ Pandurii II Tg.Jiu – Jiul Petroșani 0-0 ]
● Pandurii II Tg.Jiu (antr. Călin Cojocaru): Iovicin-Suently, Aerts, R.Petre, Gomes-Trușescu, D.Savu, Lupuleț, Mensah-Rașoveanu, Peia.
● Jiul Petroșani (antr.Avram Moldovan): Adr.Farcaș-Bădărău, Oct.Ionică, Totkos, Keszeg-Simoneac, Herci (min.75 Adr.Marin), Caralicea (min.60 Bălăceanu), G.Turcu-Mărmănean min.85 Stoicoiu), Cocină.
● Arbitru: Claudiu Ștef – Tg.Mureș
● Spectatori: 300
—-
● C.S.M.Deva s-a impus la scor, 4-1 cu Progresul Ezeriș, echipa care în minutul 41 se apropiase la 2-1
● C.S.M.Reșița defilează prin campionat, a învins la scor (5-2) la Tg.Cărbunești, chiar dacă gazdele au deschis scorul, senegalezul Mediop reușind o dublă
● Aurul Brad s-a blocat „în fundul minei”, 0-1 acasă cu Șimianul. Și vine meciul de la Petroșani…
● Scorul etapei Lupac-Viitorul II Tg.Jiu 4-0, primul gol al gazdelor, fiind marcat de ex-jiulistul Daniel Vădrariu
Genu TUȚU
Sursa foto FACEBOOK Jiul Petrosani 1919