● Fotbal. Liga a III-a, Seria 7. Jiul Petroșani – Viitorul Șimian 0-1 (0-1) [ CE DEZAMĂGIRE! ]

Jiul putea lega patru meciuri fără înfrângere dacă nu ar fi pierdut acest meci cu Șimianul…
Echipa lui „Vuță”Moldovan a început însă moale, cu Teleru și Cocină șterși în atac, cu un „trepidat” de nesiguranță în apărare, acolo unde Keszeg a fost „măturat” în duelul cu Velici. Un Velici care și-a adăugat un gol de podium al Seriei a 7-a (locul 3 cu 5 goluri), pe gafa portarului jiulist Adi Farcaș, aflat undeva…departe (de poartă), vorba piesei lui Holograf, mingea șutată de atacantul Șimianului făcând o boltă precum Arcul de Triumf peste capul goal-keeper-ului petroșenean, oprindu-se fatal în poartă. „Capul” lui Cocină (min.50) în transversala porții lui Ciută ar fi putut salva ceva-ceva, dar n-a fost să fie.
„Un rezultat care, evident, ne-a nemulțumit. Totuși, puteam obține un egal…Am jucat împotriva unei echipe cu câteva individualități, Song, Velici, Ciută care au făcut diferența. M-au dezamăgit câțiva jucători de la care așteptam mai mult. Important este să ne „adunăm”, urmează două meciuri grele, cu Deva și Reșița” a declarat Avram Moldovan, antrenorul principal al Jiului.

Jiul Petroșani – Viitorul Șimian 0-1 (0-1)
●Jiul Petroșani (antr.Avram Moldovan): A.Farcaș-Torkos (elim.în min.90), Oct.Ionică, G.Turcu, Keszeg (min.46 Adr.Marin, min.85 Mazilu)-R.Sandu, Simoneac (min.85 Tuță), Bădărău, Teleru (min.53 Selaje)-Cocină, Bg.Petrescu.
●Viitorul Șimian (Valentin Țurai): Ciută-Enache 9min.46 Orleanu), D.Pop, Handorocu, Luică (min.76 E.Toader),-Rupa (min.70 A.Sărăcin), Zimța, Poiană (min.70 Trip)-Ghighilicea (min.70 Schintee)-Song, Velici.
Arbitru: Claudiu Filip – Craiova
Spectatori: –
GOLUL: 0-1: Velici (min.35) de la 30 m, în poarta părăsită inoportun de Adi Farcaș .

Fără doi oameni de bază
În meciul următor, Jiul-CSM Deva (6 noiembrie) la Jiul nu vor putea evolua, fiind suspendați Remus Sandu (cumul de cartonașe galbene) și Ionuț Torkos (cartonaș roșu cu Viitorul Șimian).
HAT-TRICK LA LIDER
● C.S.M.Reșița a demolat Aurul Brad cu 4-0, trei goluri fiind marcate de Gakou Aboubakar ● La Ezeriș a fost 0-1, 2-1 și în final 2-2 ●Surpriză la Deva, unde una dintre candidatele la promovare nu a reușit decât un 0-0 acasă cu Voința Lupac ● Egalitate, 1-1, între echipele din același oraș, Tg.Jiu ●Viitorul Șimian a câștigat cu un gol
norocos la Petroșani marcat de Gelu Velici (29 ani, fost jucător la „Poli”Timișoara, Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo București, Fortuna Sittard (Olanda), Național Sebiș, Dunărea Călărași, CSM Deva, ASGhiroda.

GENU TUTU