● Fotbal. Liga a III-a, Seria 7. Jiul Petroșani – Gilortul Tg.Cărbunești 1-0 (0-0) | VICTORIA DIN MINUTUL „601”!

601 minute au trebuit Jiului ca să reușească un gol pentru prima victorie din actualul campionat!
Un meci dificil, încâlcit cu prea puțin fotbal, dar vorba unui component al staff-ului jiulist, „la Lupac am jucat excelent și nu ne-a ajutat la nimic, acum, mai slăbuț, dar cu trei puncte în tolbă”
Jiul suferă enorm la capitolul creație pe faza de atac, acolo unde Cocină sau Teleru n-au fost în cea mai bună zi. A venit acea execuție de excepție din min.61 a lui Remus Sandu care a adus liniștea și sperăm, încrederea în echipă pentru viitoarele confruntări.

Jiul Petroșani 1 (0)
Gilortul Tg.Cărbunești 0 (0)

● Jiul Petroșani (antr.Avram Moldovan):
Adr.Farcaș-Oct.Ionică, Torkos, Keseg, Caralicea (min.60 Seleje)-R.Sandu, Bădărău, Bg.Petrescu (min.80 Herci), Simoneac-Cocină, Teleru (min.80 G.Turcu).
● Gilortul Tg.Cărbunești (antr.Mihai Dinu):
D.Popescu-Cuțitoiu (min.70 Safta), Dolcescu, L.Gheorghe-Miroiu, Oprișa, Avrămescu (min.82 Bucur), Dănăricu (min.70 Gâlcescu), Stegaru (min.30 Săulescu)-Almăjanu, R.Filip.
Arbitru: Liviu Rășteanu – Craiova
Spectatori: 300
GOLUL:
1-0: R.Sandu (min.61), șut plasat la vinclu

LIDERUL CÂȘTIGĂ ÎN PRELUNGIRI!
● C.S.M.Reșița a învins cu greu Lupacul, cu golul
lui Mediop marcat în minutul 90+2 ● Viitorul Șimian
conduce cu 2-0 pe Pandurii Tg.Jiu și apoi încheie cu 2-2 ● Aurul Brad deschide scorul rapid (min.6) cu C.S.M.Deva, cedând în final cu 1-2 ● Cu excepția golului de la Șimian, toate celelalte partide s-au încheiat cu victorii la limită.
GENU TUTU