● Fotbal. Liga a III-a, Seria 7. | Jiul Petroșani – Aurul Brad 1-0 (0-0) [ VICTORIE ÎN EXTREMIS ]

J iul a început avântat acest meci, dar abia în min.24 Stoicoiu are o primă ocazie, dar care se bâlbâie singur, față în față cu portarul Raț!

După pauză, Jiul joacă mai energic, creindu-și trei mari ocazii de gol: min.50 Torkos, șut de la 30 m razant, min.53 Seleje trage prea „moale” și portarul Raț prinde mingea, min.66 Bădărău încearcă o „boltă”, dar mingea este trimisă peste poartă. Oaspeții au o singură ocazie în min.73, când mingea șutată de Jorza este parată de portarul Adi Farcaș. Schimbare inspirată în ultimele zece minute, când este introdus Marius Tuță, acesta reușind șase minute mai târziu un gol de senzație care va aduce victoria Jiului.

Jiul Petroșani – Aurul Brad 1-0
●Jiul Petroșani (antr.Avram Moldovan): Adr.Farcaș-Caralicea (min.62 G.Turcu), Torkos, Oct.Ionică, Keszeg-Bădărău, Simoneac, R.Sandu, Seleje (min.75 Bălăceanu)-Bg.Petrescu, Stoicoiu (min.80 Tuță).
●Aurul Brad (Ioan Petcu): Raț-Cl.Lazăr, Șoit, Prejban (min.63 Jorza), Miclean-Leucian (min.63 Al.Deak), A.Rusu (min.55 Pașca), Leaha, D.Danciu-I.Filipaș, Dărăban (min.87 Stănilă)
Arbitru: Arthur Răcoare – Curtea de Argeș
Spectatori: 400
GOLUL: 1-0: Tuță (min.86) din lovitură liberă de la 20 m, jos, la colțul din dreapta portarului.

REȘIȚA ȘI MEDIOP, CAMPIONII TURULUI REGULAR
● C.S.M.Reșița cu Dan Alexa la cârmă și Mediop Ndiaye golgeterul seriei au defilat în campionat, 8 victorii și doar o remiză în ultima etapă a turului ● ●C.S.M.Deva a reușit o victorie importantă la Șimian, fiind în plasa liderului, la fel egalul Pandurilor la Reșița, gorjenii fiind singurii neînvinși de către lider în acest campionat● ●Pierzând pe teren propriu, Progresul Ezeriș și-a complicat situația în ceea ce privește evitarea zonei periculoase a clasamentului ● Mediop Ndiaye (C.S.M.Reșița) golgeterul Seriei a 7-a.

GENU TUTU