”Daca vrei, poti! Cu orgoliile mai avem de lucru”

Orgoliile, respectiv credinta ca fiecare este mai bun, au fost depasite de catre organizatiile USL din Valea Jiului, cu ocazia marii lansari de la Lupeni. Ramane de vazut daca aceasta unitate va functiona in rezolvarea problemelor Vaii Jiului. Liderii spun ca ”asa va fi”.

Demonstratia de forta a Vaii Jiului a fost facuta in aceasta campanie electorala, cand de la Est la Vest localitatile s-au unit, la Lupeni, pentru a-si lansa candidatii USL. Faptul ca in rezolvarea problemelor comune nu s-a reusit pana acum acest lucru, decat partial, denota imaturitate cauzata de orgolii multe, chiar in sanul aceleeasi culori politice. Liderii in functie sustin ca a aceasta demostratie a fost un test si pentru ei, ca organizatii locale.

”Am reusit acest lucru pentru ca s-a mai trecut peste orgolii chiar intre noi, intre organizatiile noastre de la PSD. Probabil ca problemele majore i-au facut sa vada altfel lucrurile si asta este bine pentru noi toti in viitor. Trebuie cu adevarat sa fii o forta prin unitate ca sa realizezi ceva pentru orasul tau, pentru zona noastra, si daca ne vom sustine unii pe ceilalti vom reusi” – a declarat Cornel Resmerita, primarul Lupeniului, cel care a fost gazda manifestarii.

”Este foarte important sa fim uniti, iar unitatea sa plece de aici de jos. De ce credeti ca am tinut ca aceasta alianta sa functioneze zbatandu-ma cu fiecare loc unde exista o oarecare rezistenta? Vreau sa va spun ca aceasta unitate chiar functioneaza, nu este de forma. Eu am fost la discutii si la nivel national, si cu cei trei lideri, cu conducerile partidelor si functioneaza. Ca lucrurile sa mearga bine, sa reparam, sa evoluam, trebuie sa fim ca un lant, cu zale solide incepand de aici, din plan local, judetean si apoi guvernamental. Daca una dintre aceste zale cedeaza, nu este bine deloc. Trebuie sa le consolidam si vom actiona in continuare pentru asta, fiecare dintre noi exact ca astazi si chiar mai bine” – a declarat Mircea Ioan Molot, presedinte Consiliul Judetean Hunedoara.

”Asa va trebui sa fie! Si va fi” – a sustinut si Gheorghe Ile, primarul Vulcanului.

Vom trai si vom vedea, pentru ca de la vointa pana la putinta este ceva cale in a mentine unitatea politicienilor in folosul Vaii Jiului…

Ileana Firtulescu

7 comentarii la „”Daca vrei, poti! Cu orgoliile mai avem de lucru”

 • 22 mai 2012 la 08:33
  Permalink

  Bun articol, frumoase vorbe dar eu nu cred pana nu vad in poza pe Angela Stoica langa Alina Carstoiu si pe Laurentiu Nistor langa Coltescu. Poate o sa-i vedem la Vulcan.

 • 22 mai 2012 la 09:47
  Permalink

  MIRCEA IOAN MOLOT isi aduce aminte despre Valea jiului DOAR IN TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE ,NU A FACUT NIMIC 8 ANI .

 • 22 mai 2012 la 11:16
  Permalink

  nu face onoare ca acest farmazon de ILE sa apara langa d-na Campeanu… o mare greseala a PSD-ului sa primesca in partid indivizi ca ILE si ANGELA STOICA…

 • 22 mai 2012 la 13:35
  Permalink

  iata, exponentii a ceea ce este mai rau in fiecare dintre noi.

 • 22 mai 2012 la 14:25
  Permalink

  ce bine vorbea nea ILE cand era in PC , apoi in PDL si acum in USL. pe cand in PNTCD? cand vor ajunge din nou la putere bineinteles.

 • 22 mai 2012 la 14:28
  Permalink

  apropo paparuda asta de madam ministru a muncii isi mai aduce aminte de realizarile din mandatul sau?

 • 18 iunie 2012 la 00:35
  Permalink

  Cunoscand toata lumea disperarea actsuei individ bebe nica de a obtine cat mai multe functii de conducere, confunda functia de primar cu cea de lider de sindicat unde s-a numit singur doar ca din pacate pt el ca sa ajunga primar, trebuie sa obtina votul populatiei iar bebe nica nu este familiarizat cu termenul ALEGERI LIBERE SI DEMOCRATICE, probabil nu a inteles nimic din experienta de acum 4 ani cand a candidat la functia de primar si a obtinut voturi echivalent a unei scari de bloc ,chiar nu isi da seama ca nu il mai vor nici macar minerii avand in vedere rezultatele lui sindicale caci restul locuitorilor nici atat.

Comentariile sunt închise.