Actualitate

“Locuri de langa noi”

Casa de Cultura a Studentilor din Petrosani organizeaza, in acest week-end, un simpozion dedicat artei fotografice. Manifestarea se intituleaza “Locuri de langa noi”, dorindu-se transformarea acesteia intr-una care sa continue si in anii viitori. “Ne aflam la prima editie a acestei manifestari care ne dorim sa devina una traditionala. Aceasta va demara in data de 27 aprilie cu un simpozion referitor la arta fotografica.

In 28 aprilie vom da startul marsului “fotografic”, din fata Casei de Cultura a Studentilor, iar in data de 29 aprilie vom decerna premiile. Cei care vor juriza concursul sunt Dorel Gaina, profesor universitar de la Universitatea de Arte si Design Cluj, Petrisor Craciunoiu si Ovidiu Ratiu, membri ai UAPR Deva”, a precizat Lavinia Hulea, director Casa de Cultura a Studentilor Petrosani.

Dorinta organizatorilor este ca, la acest prim concurs – expozitie de fotografie, sa fie prezenti cat mai multi participanti. “Cea mai mare dorinta a mea este ca, la acest prim concurs de acest gen desfasurat in Petrosani, sa avem cat mai multi participanti. Premiile oferite participantilor vor fi, si ele, unele importante”, a mai spus Lavinia Hulea.

Vernisajul expozitiei care va reuni cele mai bune lucrari este programat pentru data de 29 aprilie, ora 14:00.

Mircea Nistor